Гръм разтърси семейството на Коко Динев и Емилия, той е повече от бесен!

Идиличното семейство на Коко Динев и Емилия бе разтърсено от гнева на бизнесмена, който избухна с нечувана сила. И изрече истина, която накара певицата да онемее, защото осъзна, че е с вързани ръце. Това разкриха близки до семейството им, след скандала, който избухна вчера.

Поводът за него бяха писанията в някои медии по адрес на дъщерята на Коко Динев от Анелия - Ивон. Тийнейджърката Ивон Динева бе описана повече от грозно като разлигавено, себично и нарцистично момиче, което още на тези години се е взело наистина насериозно, влудявайки всички около себе си.

[caption id="attachment_341863" align="alignright" width="300"]Коко Динев Коко Динев даде да се разбере, че Ивон е най-важната жена в живота му[/caption]

Нещо повече - Ивон бе обвинена, че се държала надменно и грубо дори със собствената си баба Светла, камо ли със съучениците си. Писания, които накараха татко й Коко Динев да избеснее, както никога досега. Още повече, след като "доброжелатели" му подшушнали, че невярната информация за дъщеря му била подхвърлена от съпругата му Емилия, която е във вечна война с предходницата си Анелия.

"Не го вярвам това. Ако е така обаче, тежко й! Тежко на всеки, осмелил се да каже лоша дума против дъщеря ми! Ще ви покажа аз кой съм! Само нея обичам и ще обичам винаги. Всички сте преходни", крещял в беса си Коко Динев, а Емилия не смеела да се мерне пред погледа му, докато не се поукроти малко.

Дали действително Емилия е инициаторът на цялата помия срещу Ивон Динева, или пък Анелия е видяла в тези глупости единственото добро - шанс да си го върне на съперницата, не е ясно. Факт е обаче, че Коко Динев за първи път призна, че никоя жена в живота му не е по-важна от дъщеря му, което свали от небесата благоверната му половинка.

А що се отнася до истината за Ивон, то момичето наистина е повече от нормално, скромно и дори пораснало за възрастта си. Това може лесно да се забележи и във Фейсбука й, когато за разлика от връстниците си, тя откровено се възхищава и благоговее пред творчеството на таланти като Мария Нейкова и Паша Христова.