Коко Динев не иска да повярва, че щерка му вече е достатъчно голяма, за да има момчета в живота си!

Проблемите между Коко Динев и щерка му Ивон никога не са били на преден план. Таткото винаги е обожавал детето си от Анелия, но тепърва предстоят най-тежките години в техните отношения. Първата криза между баща и дъщеря вече е факт. Малкото момиченце вече си имало първото гадже, но това не се одобрявало от ревнивия татко. Футболният бос бил бесен и обвинявал най-вече майката Анелия, която считал за твърде разкрепостена във възпитанието на детето им. Коко не намирал за нормално певицата да оставя Ивон да си има гаджета, защото бил наясно какво искат момчетата в тази възраст, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335149" align="alignright" width="300" class=" "]Коко Динев не иска Ивон да има гаджета Коко Динев не иска Ивон да има гаджета[/caption]

Освен всичко друго, самото гадже на известната фолкаджийска щерка не се харесвало на Коко Динев, понеже момчето било с няколко години по-голямо от Ивон, която е само на 11 години. Това още повече вбесявало бизнесмена и въпреки че не живее отдавна с малката си щерка, той я държал много изкъсо и напоследък често сам я прибирал от училище, за да се убеди, че няма да е с новия си любим след часовете.

"Ивон е още дете, но сега тепърва започва да се развива като млада дама. Дори може би е започнала. Ани поне в това отношение може да й даде доста ценни съвети, защото навремето улавяше мъжете само с поглед." - споделя приятелка на певицата.

Коко Динев обаче отказвал по всякакъв начин да приеме, че щерка му навлиза в тийнейджърската възраст и скоро ще бъде затрупана от момчешко внимание, тъй като е сред най-популярните деца на България. Емилия също не била очарована от поведението на мъжа си, защото така оставало по-малко време той да бъде с нея и сина им. Никой не е доволен от действията на Коко, но той продължава да се опитва да възпре Ивон от грешки.