Октомври може би се свърза със студ, дъжд и есенна меланхолия, но истината е, че именно този месец може да се окаже много късметлийски за някои от вас. Дали през новия месец късметът ще бъде на ваша страна? И в коя област животът ви ще тържествува? Звездите се казали своята дума и през настоящия месец някои зодии ще бъдат малко по-щастливи и успешни от другите.Кои зодии ще бъдат най-щастливи през идния есенен месец

Козирог - любов, любов и пак любов. Месецът е чудесен за задълбочаване на настоящата ви връзка или пък за започване на нова, която ще се окаже изключително бурна, романтична и страстна. Любовта е на ваша страна през октомври.Кои зодии ще бъдат най-щастливи през идния есенен месец - Снимка 2 Кои зодии ще бъдат най-щастливи през идния есенен месец - Снимка 3 Лъв - през този месец не бива да се притеснявате за работата си и всички служебни ангажименти, дори напротив - всичко ще ви се получава лесно и от първия път. Това ще ви направи още по-мотивирани и готови за труд.

 Овен - за Овните предстои доста екстремен и приключенски месец - ще има от всичко по много. Късмет в любовта, работата, ежедневието - можете да се отпуснете и да се насладите, защото през октомври сякаш всичко и всички работят за вас.
Желаем успех и на останалите зодии, есента настъпва. Златната есен носи малко тъга, но и уют и красота, спокойствие преди зимните дни.
Източник Сп. Една. Бг