Гаджето на Атанас Колев - чалгарката Лидия е сред първенците по вманиачаване в пластичните операции. За крехката си възраст от едва 22 години тя буквално е сменила цялото си лице - от носа, през устните, до скулите и брадичката - всичко тотално.

Но последната интервенция е дошла толкова в повече, че вече и фотошопът не й помага. Лидия винаги се прави на кукла с филтрите и да, на снимки й се получава. Но сега допусна грешката да се снима в цялостен профил, а потребителите хлъцнаха. В профил брадичката на Лидия е така издадена напред и заострена, че такъв човек реално не съществува.

Когато манията за красота те загрози: Поредна операция превърна Лидия в това! (вече и фотошопът не помага - СНИМКИ)

Тя се е превърнала в гротеска и по-скоро наподобява рисунките на баба Яга, отколкото на приказна принцеса. Всички знаем как е изобразявана Яга - винаги с издадената напред остра брадичка. И това ако се счита за красиво... без коментар.

Когато манията за красота те загрози: Поредна операция превърна Лидия в това! (вече и фотошопът не помага - СНИМКИ) - Снимка 2

Потребителите обаче не пестят коментари и питат певицата кога ще спре да се прави на нищо?! "Как те гледа Наско Колев с това лице на мумия, а как пък те целува... този трябва постоянно да е в "джаза". Ти не приличаш вече на себе си бе, Лидке. Познай каква ще ти е физиономията на 35-40 години?! Пълен леш, ако продължаваш така", хранят я в нета.