Хубаво, че е висока и че има наистина дълъг бедър, но... дотам. Натали Трифонова обаче започна да осъзнава, че ако иска да задържи зрителския интерес и симпатии за по-дълго време, тези й дадености не са достатъчни. Изобщо.

Помним, че наскоро зрителите на "Кой да знае" я попиляха заради просташкото й поведение в шоуто. Натали не спираше да грачи, грубо прекъсваше своя партньор и говореше на "бе" - крайно просташко, все едно до вчера е пасла козите на село.

От дни пък блондинката вече има нов прякор в мрежата и той е Натали Предимното - заради крайно бедния й речник, показващ и нисък коефицент на интелигентност.

Трифонова не спира да повтаря думата "предимно", където й да се намира, особено в прогнозата за времето - там всичко за нея е предимно. Предимно слънчево, предимно облачно, предимно ветровито, абе... предимно.

"Тая Натали Предимното що не вземе няколко урока по поведение, речник и изобщо стил на истински журналист, защото като я гледаме - претенции има бол. В предавания я навират, за водеща я мъчат, а тя, горката, май става само за кревата. И то за някой баскетболист, че на повечето мъже ще докара чувство за малоценност", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com