Когато беше гадже на непоправимия женкар Благой Георгиев, тя беше още ученичка. Може би помните Куини Алис, която се радваше на луксозен живот и тогава, защото произхожда от богато семейство. Може би и това е една от причините да зареже бързо Джизъса, когато разбра, че й слага рогца.

Е, днес Куини Алис надали изобщо се сеща за футболиста. Тя е сгодена и с бъдещия й съпруг Недко Петров имат син Петър. Точно на именния ден на малчугана решиха да бъде и кръщенето му и то в Голямата базилика, в Плиска.

За масово кръщене на тази дата таксата е 100 лева, а колко е за индивидуално като тяхното, само можем да предполагаме. Имаше дрескод, който за всички беше бяло, а Куини Алис изглеждаше чудесно.

Разбира се, няма как да отречем, че тя се е променила и е пораснала, така да се каже. Преди време виждахме едно момиченце с почти детски черти, докато днес тя изглежда много по-зряла - момичето определено се е превърнало в жена.

За онези, които не са чували пък ще уточним, че половинката на Куини - Недко Петров, преди време беше гадже на Преслава. Връзката му с Преси обаче не продължи дълго и двамата поеха по пътя.

Остава да разберем кога ще е сватбата на Куини Алис и Недко, защото предполагаме, че такава ще има.

Източник: Crimesbg.com