Знаем, че щерката на Гала е бременна от приятеля си - сина на Джуджи. Знаем също, че винаги е живяла и продължава да го прави с парите на водещата на "На кафе". Явно това донякъде притеснява Мари Будева, която отдавна напъва да изкарва свои лични финанси и да стане успешен инфлуенсър.

Само че тая работа не е хич лесна и тя не може и не може да се котира сред целия този океан от инфлуенсъри, блогъри, влогъри и тем подобни мързеливци, драпащи за слава.

Мари вероятно осъзна, че тялото и провокацията "продават" и взе, че се разкрепости, или поне опитва... Будева никога досега не си е позволявала да се разсъблече, пазила е поведение и стил, но ето, че лъсна полугола, макар и само в стори, което е за 24 часа.

На кадрите тя видимо акцентира върху бюста си, леко прикрит от изрязан бански, както и на коремчето, но "балконите", разбира се, са акцентът. Потребителите обаче не са очаровани от гледката, защото Марито не е наедряла на моцарели, не и дотам, че да ахнеш.

"Гала пари има. Барем да й тури едни силиконови импланти, че да има наистина какво да пъчи насам-натам. А най-добре да си вдигне Д-то и да вземе да поработва нещо нормално като й мине майчинството, защото така е много лесно, все наготово", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com