Повечето хора се оказа, че се отдават на приятни физически изживявания трудно, раздвоени между напрегнатото ежедневие и желанието

Много от нас си мислят, че за любовта е нужно само желание. Оказва се обаче, в проучване сред английски граждани, че всъщност много пъти нашите желания са невъзможни да се изпълнят на момента, поради липса на възможност, време, работа и т.н. Както пишат "Дейли експрес", много хора се събуждат с желание за плътска наслада, но сутрин времето ни притиска и затова много рядко остава време за това. Така изразено в цифри, цитирайки Vesti.bg, за много двойки лятото се оказва най-предпочитания сезон за любов, авантюри, влюбване. Следва зимата, пролетта и есента най-рядко.

[caption id="attachment_306143" align="alignright" width="300"]Остава ли ни време за любов Остава ли ни време за любов[/caption]

А събота вечер към 19.30 часа е най-разпространеният отговор сред анкетираните за време, подходящо за любов, научи Kliuki.bg. Също така петък вечер или неделя, но през седмицата този тип изживявасния е доста по-затихнал. Оказва се, че не хормоните, а работата и ангажиментите диктуват и тази част от личното ни пространство.

Това е проблемът на голяма част от нас - не ни достига време! Затова нашият съвет към вас е да опитате да организирате деня си така, че в него задължително да има плътски удоволствия. Или ако няма такива, то поне през нощта да отделяте малко време за това. Успех!