Софи Маринова има един син, който обаче й носи ядове за трима. Знаем за проблемите на Лоренцо с дрогата, поведението, високите скорости, а се оказа и несериозен в любовта. Той вече беше планирал сватба с годеницата си Мария, с която бяха заедно от ученици, но в последния момент размисли и я паряса. И сватбата, и годеницата...

Всички решиха, че му е още рано и иска да си поживее свободно, но ето, че момъкът си доведе нова булка. И явно работата е сериозна, защото я представи и на Софка.

Нямате идея обаче какво е момичето и се питаме какво видя тя в Лоренцо?! Приятелката му се казва Катерина и е студентка в Националната художествена академия, последна година. Този факт сащиса всички, защото разликата между нея и софкиния син е огромна. Та Лоренцо едва избута средното си образование...

Катето е симпатяга, с дълга светла коса и по нея не личат някакви видими корекции, освен може би хиалурон в устните. Софито твърди, че я харесва и й вярваме, а и тя би харесала всяка, стига да успее да озапти и вразуми донякъде разюздания й синковец.

Маринова заминава да пее в Лондон и със себе си ще вземе, както Лоренцо, така и гаджето му. А мнозина вече шушукат, че Катеринка се е хванала с него, заради парите и славата на Софито.

Източник: Crimesbg.com