Константин реши да си „измие ръцете” след гафа, който направи с Диона. Малко след като тя бе заловена да шофира надрусана и пияна той се снима с нея и двамата се надсмиваха над ситуацията с ареста й, което им навлече много критики, защото се разчете като арогантно поведение.

Коцето обаче реши да остави Диона сама в калта и се разграничи от нея. Той заяви в интервю, че да караш автомобил пиян или надрусан е най-голямата простотия и никога не го е правил. По този начин и изпълнителят на „Ти си само 8 клас” осъди Диона.

Константин е от хората с хиляди пороци по принцип. Дори сам е изчислил колко алкохол е изпил през живота си дотук. Това са 7 тона, тъй като е имал около 7000 участия, а на всяко удря около литър.

Коцето е почти перманентно пиян. Счита се, че когато се появи с Диона, пак е бил почерпен. След като изтрезнял, осъзнал какво е направил и веднага решил да се отрече от колежката си.

Коцето има две деца и е съпруг от почти 15 години, но продължава да живее като отрепка с денонощни напивания и всички унижения, свързани с алкохола. Това не приляга на един семеен над 4-годишен мъж, но явно жена му е готова да изтърпи всичко, щом я издържат.

Източник: Crimesbg.com