Страшен шамар от голямата си любов Кубрат Пулев получи Андреа. Чалгарката, която продължава да се прави на това, което не е и да лъже безсрамно феновете си за това как всъщност изглежда, си получи урока и то от този, за когото вярваше, че ще й стане съпруг.

Тези дни Теодорка Андреева постна няколко фотоса, на които ще повярваме, че е всеки друг, абсолютно всеки - дори и Моника Белучи... само не и тя. С очите си виждате съществото, в което се е превърнала певачката - кукла, извадена от приказките за принцеси, дракони и смели принцове. Знаем обаче, че приказките не съществуват, както и тази визия на Андреева.

Близки до Кубрат Пулев хвърлиха бомбата с разкритието, че боксьорът също е станал свидетел на "разкрасяването" на бившата си, което го е хвърлило в откровен ступор. Все бил виждал Кобрата фотошоп, но такава виртуозност не бил.

"Аз тази жена не я познавам, не съм бил с нея. Това не е Теодора, но ако я познава лично, нямам против и мен да ме запознае с нея", избъзикал се ехидно шампионът. След което обаче откровено заявил мнението си, че на екс гаджето му е необходима реална и спешна среща с психолог.