Днес, навръх Черешова Задушница, столична община счете за много уместно да разреши и провеждането на прайда. Разбира се, срещу него моментално скочиха хиляди българи и организираха контра шествие - за семейството и християнските ценности.

Този път обаче в него се включиха и известни наши личности като самият Кубрат Пулев поведе семейното шествие. Кобрата е баща на вече две деца, а упорито се говори, че половинката му Розали Петрова е бременна с близнаци. Самият боксьор неотдавна сподели, че иска да има поне още едно дете, но ще се радва много и ако са повече.

Знаем, че брат му Тервел Пулев също е татко на три деца, а Кобрата се позабави малко с възпроизводството заради връзката си с Андреа, но определено навакса бързо. Дъщеря му и синът му са със съвсем малка възрастова разлика.

Днес, на шествието за семейството, редом до Кобрата беше и певицата Деси Добрева. Да, тя има само една дъщеря и явно не напира за второ, но е убедена и твърда в позициите си, че е крайно време да спрем да развращаваме публично подрастващите. Самата Деси отдавна няма дори телевизор в дома си, за да не получава щерка й токсично влияние.

Източник: Crimesbg.com