Кобрата най-после призна за новата си жена

Кубрат Пулев се разходи с репортер до Боянския водопад тази сутрин. Световният шампион по бокс дълго време пазеше тайна и не обелваше дума има ли нова жена до себе си или не.

Преди това се наслушахме на налудничавите тиради на бившата му, фолкаджийката Андреа. Тя го обвини във всичките грехове на човечеството. Певицата го нападна ,че когато са били гаджета, пърхал и с други. Че искал дете, докато правел деца на други жени. Дори че я тормозел физически и психически, като заради него била готова на емигрира.

Цялата тази помия додея на публиката, като дори върлите й фенове я посъветваха да се лекува и се притесниха ,че има сериозни психични отклонения.

Вероятно, свикнал да го удрят яко на тепиха, Кубрат Пулев запази завидно мълчание по щекотливите нападки.

Но сега вече реши да си „отвори устата“. А мнозина заподозряха, че иска да си направи реклама, за да яхне вълната. Независимо от причините, Кобрата призна за нова жена до себе си. Защото, имал нужда от любов. С думите си, вероятно съзнателно, клъвна Андреа, че от нея не е получил в годините това, което му дава другата.

„Бях 13-15 години с известен човек, в центъра на публичното пространство. Но истинската любов няма нужда от такава публичност“, закла топ боксьора Андреа.

И й нанесе още един удар с признанието, че не цигарите и баровете лекуват, а разходките в планината.

Източник: Лупа.бг