Андреа взе нещата в свои ръце - буквално!

Такава красавица като Андреа да стои лишена от любов в разгара на лятото е живо престъпление. Кубрат Пулев явно не го осъзнава, но той жертва нещо уникално в името на успех над Кличко. Андреа обаче вече не издържа на сушата. Тя постави ултиматум на Кобрата да се видят този месец, иначе щяла да посети големия мач, което боксьорът не желае, заради запазването на концентрацията си. Пулев обаче продължава да държи певицата в тази неприятна ситуация и така я принуди да действа сама.

[caption id="attachment_322962" align="aligncenter" width="300"]Андреа се принуди да действа сама Андреа се принуди да действа сама[/caption]

За да не измени на своя любим, Андреа всеки ден, когато била у дома, се затваряла в спалнята си сама за около час, научи Kliuki.bg. Можете да си представите какво се случва там, след като няма нито един мъж в стаята, но няма защо да я виним, тъй като фолк дивата е жадна за любов. Тя е в разгара на силите си като жена. В момента е на 27 години и има нужда от това, което Кобрата й дава по принцип. Той обаче сега подчинява целия си живот на двубоя с Кличко и тренира здраво в Германия. Това принуждава Андреа да действа сама.