40-годишната сексоложка Наталия Кобилкина не пропусна да се похвали с креватно постижение, на каквото биха завидели дори мнозина от 20-годишните момичета. Рускинята твърди, че прави секс ежедневно, при това по няколко пъти. Тя издаде пикантната подробност от личния си живот, докато готвеше в „Хелс Китчън”.

 

Водещият шеф Виктор Ангелов на шега я попита дали готви вкъщи, а тя отговори, че поръчва храната си. „Поръчваш! Да има време за секс!”, продължи закачката топ готвачът от Нова тв. Наталия допълни, че я водят по ресторанти, но той, вероятно подучен от продуцентите, попита: „Колко пъти седмично ти се случват нещата?”

 

„Не седмично, дневно трябва да питаме”, отговори Наталия със самодоволна усмивка. Очите на шеф Ангелов светнаха като светофари, когато чу отговора й. „Дано жена ми да не гледа този разговор!”, пожела си той, подканвайки я да му каже на ухо колко пъти дневно прави секс. Кобилкина му прошепна: „Два”, а готвачът почти извика: „700 пъти годишно? Ти не си човек! Ти си бог! Секс бог!”.

 

Някои зрители оцениха разговора като забавен, но заклетите фенове на кулинарното риалити се подразниха от това, че той нямаше нищо общо с готвенето. Същевременно е любопитно с кого Кобилкина прави секс два пъти дневно, след като е разведена, а досега не е споделила да има нова половинка.

Източник: Уикенд