Владимир Кличко е меко казано бесен от публичните изявления на нашата певица Андреа

След като нокаутира Кубрат Пулев, но българинът изговори доста лоши неща по негов адрес, лидерът на световния бокс Владимир Кличко вече има основания да ненавижда и половинката на своя опонент - Андреа, научи Kliuki.bg.

Певицата наскоро обяви в своя Instagram, че Кличко не е бил само с жени през живота си, но и с мъже. Днес даже зрителите на Нова ТВ успяха да чуят от фолк дивата и подробности около тази тема. Андреа поясни, че в боксовите среди се говорело, че украинският боксьор е имал връзка със своя мениджър.

[caption id="attachment_339352" align="alignright" width="300"]Владимир Кличко е бесен от изявленията на нашата фолк дива Андреа Владимир Кличко е бесен от изявленията на нашата фолк дива Андреа[/caption]

Владимир Кличко, разбира се, никога няма да си признае такова нещо, но приказките по негов адрес в България са му били предадени бързо от агентите му. Световният шампион е останал потресен и меко казано бесен, защото той винаги е парадирал със своята мъжественост, а и професията му е мъжка.

"Някои хора просто не могат достойно да губят. Жалкото е, че вкарват в интригите си най-близките и това не им прави никаква чест. Аз по-голям простак от Пулев не бях виждал, а сега и приятелката му се оказва същата" - пише Кличко.

Андреа твърди, че този слух не го е измислила тя, а се носи от дълго време, при това по цял свят. Влад от скоро има дете от жената, с която е вече цели 6 години. Актрисата Хейдън Пенетиър, която още от малка се прочу с епизодичните си изяви в хитови сериали като "Али Макбийл" и "Малкълм", е официалната половинка на Владимир Кличко, но засега той не планува сватба.

"Защо не иска да се оженят, щом толкова я обича? Има нещо гнило тук, дали пък Андреа не е права в твърденията си." - коментират феновете на бокса у нас.