Преди 2 години Александър Кадиев изостави дългогодишната си възлюбена Таня, за да обикне Ивелина Чоева. Оказва се, че Сашо дори не е поел издръжката на майката на дъщеря си, въпреки че я опозори публично с изневярата си.

Тончева, която толкова години се надяваше да се види като булка, но Мамин Сашко така и не сбъдна мечтата й, се върна към старата си професия. Тя отново е танцьорка по салса и заголва бедра пред непознати.

Очевидно на брюнетката не й стигат парите. Бившият й най-вероятно плаща за детето само отреденото от съда, а то винаги е много малко. Ето защо се налага да работи на две места.

Таня се отказа от танците след раждането на Кати. Дори по време на връзката си с Кадиев обаче, той не я издържаше, макар че тя беше по майчинство, а той печели много добре в телевизията. Наложи се тя да отвори онлайн магазин за дрехи и аксесоари, с който успява да се издържа и до днес.

Мамин Сашко открай време е стиснат, а това си качество го е наследил от майка си. Катето Евро може да е печелила много през годините, но винаги й се е свидило да си плати паркинга например.

Сашо Кадиев участва активно в отглеждането на Кати и може би затова е преценил да не дава много пари на ръка на Таня, понеже така или иначе детето често е при него.

Източник: HotNews.bg