Благо Джизъса е известен кръшкач и е нормално съпругата му да е на тръни постоянно, че може да й изневери. Макар да се прави на голям християнин, той е правил изневери в миналото и пак би напрвил.

Ето защо жена му Полина се чувства застрашена непрестанно. Тя се опитвала със сексуални номера в леглото и с разнообразяване на визията си да запазва вниманието на мъжа си.

Лошото е, че по този начин направо е заприличала на лека жена. Отскоро Поли е изрусена и визията й наподобява тази на една „кифла”. Тя е готова на всичко, за да задържи съпруга си, включително и да стане лека жена в очите му.

Според всички познати и приятели на Полина новата й прическа и цвят на косата били твърде первезни, но тя всячески се стреми да остане с Благо, защото била направо луда по него. Тя го обожавала на външен вид, за нея той имал перфектното тяло и лице, а татуировките му й се виждали изключително секси.

Полина се претрепвала от работа на две места, за да не му липсва нищо на Благой, за когото не е тайна, че изгуби голяма част от парите си, натрупани от футбол, благодарение на неуспешни бизнеси.

Родителите на Полина имат семеен ресторант, където и тя работи от време на време. Освен това новоизлюпената блондинка върти и онлайн бутик.

Докато жена му работи, Благо Джизъса се чуди как да припечели лесни пари. Вместо да си потърси и той работа или поне да помогне на търстовете в бизнеса им, бившият футболист отново избра лесния път и участва в „Сървайвър”, откъдето е гушнал почти 400 хил. лв.

Източник: Уикенд