Те са известни като едно от най-стабилните семейства у нас, поне до днес. Става дума за Крум Савов и жена му - Мая Савова. А казваме "до днес", защото източници, много близки до двамата разкриха, че бракът им е започнал да се клати.

Причината за това не е директна и брутална изневяра, при която единият е хванал другия в крачка. Не, все още не... Мая обаче изглеждала все по-неудовлетворена и недоволна от бита и живота си, а причината е разликата в годините й Крум.

Знаем, че Савов е на 62 години, докато Мая ще направи 47 след броени месеци. Да, тя също не е крехко девойче, но Крум вече е прехвърлил 60-така и отива към стари години, от които съпругата му е все още далеч. На Савова й се живеело, искала забавления поне веднъж или два пъти в месеца, а на мъжа й не му било до това.

Крум има и своите болежки, за които сам е споделял в ефир, а това го прави още по-предпазлив и затворен. И скучен, както биха казали мнозина, защото и в леглото отдавна не бил "звяр".

"Мая го обича, не би го предала, но тя има доста голям набор от ухажори, на част от които без да иска обръща внимание. Това са млади, интересни мъже, които я привличат. Налага си да им отказва и да живее според принципите си, но честно казано, не знаем докога ще издържи", коментират източниците.