Най-малкият член на клана Гущерова стана на годинка

КиВи, както на галено наричат третото дете на Светлана и Християн-Кристиан-Валентин, вчера празнува рожден ден.

КиВи Гущеров навъртя годинка!Мама Светлана показа кралския му рожден ден (Снимки)

Пенсионираната плеймейтка може да не иска да показва трите си отрочета по социалките, от съображения  сигурност и заради хорската злоба, но напоително показва пищните им рождени дни.

КиВи Гущеров навъртя годинка!Мама Светлана показа кралския му рожден ден (Снимки) - Снимка 2

Празникът на малчугана бе тематичен и той мина под егидата на патето Тути.Светлана Гущерова не показа нито къде е било партито, нито показа рожденика. Но нета бе залят със сторита, сладки и торти от знаковия ден.

КиВи Гущеров навъртя годинка!Мама Светлана показа кралския му рожден ден (Снимки) - Снимка 3

Жената на пухкавия бизнесмен редовно прави феновете си в мрежата съпричастни на разточителните рождени дни на своите наследници.

„Те с Тоца се надпреварват да навират на хората в очите лукса, сред който живеят. Антония Петрова не спира да се хвали какво ядат, къде почиват, как живеят, къпейки се в лук. Светлето, да не остане по-назад,не показва дечурлигата, ама не спира да демонстрира разкоша, в който семейството й се къпе“, корят я в нета.

КиВи Гущеров навъртя годинка!Мама Светлана показа кралския му рожден ден (Снимки) - Снимка 4

Светлана Гущерова роди три деца на Християн Гущеров за трите години брак с него.Две от децата си тя кръсти на свекър си Добромир Гущеров, защото той държи и управлява парата. Въпреки напъните си обаче да стане част от висшето общество, свекър й не дава това, към което жадно се стреми-признание.

Източник: Лупа