Информацията, че Сашо Кадиев напуска своята телевизионна партньорка Деси Стоянова, вече не е само слух. Доверени източници от вътрешните кръгове на телевизията разкриват, че Кадиев е заменен от друг водещ и е само въпрос на време да видим новия партньор на Деси на екрана. Това е Кирил Недков - добре изглеждащ и талантлив актьор, който скоро ще се появи в новата си роля пред зрителите.

Кирил Недков сяда на стола на Сашо Кадиев

Все пак през последните месеци той премина успешно "тест-периода" на диванчето до Деси в специалното едноседмично издание "Деси и кавалерите", докато Сашо отпразнува рождения си ден в Италия с любимата си. Интелигентността и отличното му поведение пред камерата, очевидно, впечатлиха организаторите, които не се забавиха да му предложат постоянната позиция на водещ в Би Ти Ви.

Кирил Недков сяда на стола на Сашо Кадиев - Снимка 2

Кирил вече се е утвърдил като професионалист и актьор в редица успешни български сериали като "Столичани в повече", "Откраднат живот" и "Мен не ме мислете". А тази година той бе награден с "Аскеер" за поддържаща мъжка роля в спектакъла "АРТ" на Ясмина Реза, за своята роля на Иван. В предстоящия телевизионен сезон ще се види дали Недков ще се справи успешно с ролята на партньор на изискваната Деси Стоянова, и то в едно от най-гледаните предавания на Би Ти Ви.

Източник: lupa.bg