Новият шампион на „Сървайвър“ за пореден път показа, че пред камерата е страшно двуличен, когато стане въпрос за децата му. Снощи той почти се разплака, докато посвещаваше победата си над тях, но това се оказа поредният му театър.

Всъщност Джизъса само на приказки прави всичко за наследниците си, но когато нещата опрат до действия, всичко се променя. Той няма да им даде нито лев от всичките 450 бона, които ще получи съвсем скоро от шоуто (300 хонорар за участие и 150 награда). Вместо това ще ги изхаби само за себе си.

Благой има намерение най-после да си купи жилище, където да живее, защото през последните години живееше само при жените си. След като и Златка, и Полина го изхвърлиха, на практика бившият футболист остана бездомен.

И ако тук няма как да го виним, защото недвижимата собственост е много важна за всеки човек, то за останалото, което ще прави с парите, няма как да не го виним. Благо има намерение да даде цялата си награда от 150 000 лв. за разкрасителни процедури.

Както е добре известно, Георгиев е много суетен. Той потънал в земята от срам, когато се видял по телевизията в естествен вид – с побеляла коса и брада.

Новото гадже на Благой е с цели 20 години по-млада от него и затова той искал тя да не се срамува от него. Ето защо възнамерявал да си направи хирургическа интервенция на лицето, с която да придобие вид на 30-годишен. Освен това обмислял нова смяна на зъбите, които да са още по-качествени, т.е. да стоят чисто бели за по-дълго време.

Нелепото е, че Джизъса мисли са подобни неща, когато има четири деца, с които се вижда от дъжда на вятър. Сега е моментът да им докаже, че държи на тях, но той отново мисли първо за себе си.

Източник: БЛИЦ, Crimesbg.com