Кичка Бодурова е обидена на медиите у нас и отказва да пее в НДК!Обичаната родна певица

Кичка Бодурова сащиса феновете си с неочаквана изповед. Преди часове тя сподели болката си в социалната мрежа. И разкри защо няма да прави концерт в НДК, както останалите си колеги. Ето какво призна Кичка Бодурова публично: [caption id="attachment_415483" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Кичка Бодурова е обидена от двойния аршин, с който се мери в България[/caption]

"Скъпи мои, благодаря ви от цялото си сърце за годините заедно, за прекрасните клипове които създавате, за обичта ви. Напоследък получих доста писма, с които ме молите да направя концерт в НДК. Последното прочетох вчера...

За мен един такъв концерт е не само да подредиш песни и просто да ги изпееш. Аз обичам концертите ми да имат тема, да изглеждат винаги различно. И за мен е много трудно от толкова далеч да намеря спонсори, да поддържам екип, които да помагат. Идвайки от Америка, отношението е по- различно, негативно, бих казала злонамерено. И от страна на тези, които могат да спонсорират, и от страна на медиите. Концертите, които направих в НДК през последните години не бяха отразени от медиите, бяха игнорирани - пък може би това заслужавам? Но ми беше толкова обидно. Затова не искам да правя повече концерти там. За мен се пише само колко брака имам или безброй други измислици.

А за тези, които не са се развеждали, но са имали доста "скрити" истории - те са "достойните" . Или тези, които бяха женени за комунистически принцове и успяха много по- лесно. А аз, защото отказах да съм с един такъв не видях бял свят доста години.

В България всичко е "мижи да те лажем". Като започнеш от политиката и преминеш през изкуството. Някъде някога прочели ли сте как е минал мой концерт??? Сърцето ми спираше при 40градуса температура и с нарушена щитовидна дейност. Как боса изкарвах половината концерти , защото нямах сили да стоя на краката си в препълнените летни театри - никъде дума.... Но вие бяхте пред мен и аз бях щастлива да усещам вашата любов. Скъпа Иваничка (жената с последното писмо, бел.ред.), благодаря ти за топлите думи и обичта . Радвам си ,че си била на концерта на Лили! Тя е уникална и ще бъде такава завинаги. Учудвам се само как е издържала 3 поредни концерта- аз миналата година имах 2 поредни в Бургас и Варна и едва ми стигнаха силите. Но тя знае как да го направи.

А доколкото за моят концерт във НДК.... няма да е скоро. Боли ме, обидена съм затова, че за едни медиите са приятели, за други врагове. За едни може безплатни билбордове, за други не. И мисля, че е нормално, идвайки от толкова далеч да ми се иска трудът ми да бъде забелязан.

Боли ме за несправедливостта генерално, която цари, за безверието на хората, за страха, който липсва, когато правиш грях, за тази наша прекрасна България, която заслужаваше повече. Но за моя радост аз имам и други интереси и приоритети - семейството ми, детето ми, ако мога на някого да бъда полезна (без да обяснявам с какво се занимавам сега)- това ме прави много щастлива. Много, много ми липсва България, всички вие и любовта, с която ме дарявате. Ти си една от тези, която усеща душевността ми- разбирам го от твоите постове. Благодаря ти! Твоето писмо нека бъде повод да благодаря на всички, които помагат моите песни да продължават да се слушат!", изля душата си Кичка Бодурова.