Кичка Бодурова ням равна и това го знаем още от Вип Брадър насам. Каквито и да ги забърка Кичето, чарът й е безспорен и умее с лекота да те разсмее и да спреш да й се цупиш. Е, говорим за нас поне, защото на зрителите, препълнили преди дни Лятното кино в Пловдив, едва ли ще им е смешно.

Тях Кичка ги заряза като стой, та гледай и изфиряса от уговорения си концерт, без дори да излезе на сцената, за да го отмени. Знаем, че участието й бе организирано от местната община и това щеше да е последният й концерт у нас, преди да си замине за Щатите.

Бодурова обаче остана разочарована и обидена от организаторите, които й пратили... 15-годишно момче за озвучител, което нищо не разбирало. А понеже си забравила микрофона в София, пловдивчани й дали да пее с бял и пластмасов. Ужас!

"Ама как може такова отношение, такова чудо?! Аз съм жена на 69 години, с половин век кариера зад гърба си. Как ще се излагам аз пред хората, които ще ме слушат... Само, за да взема едни пари ли?! Можех да ги взема, ама няма, защото не съм ги изкарала професионално, както го правя цял живот. Захарта вдигнах от това отношение, скочи ми кръвната захар", споделя Кичето.

И допълва, че й било толкова зле, че не можела и дума да обели и затова не се вяснала пред хората да им съобщи, че си тръгва. "Абе, голям образ е това Киче, равна няма", смеят се в нета.

Източник: България днес