Истински екшън се е разиграл преди време между Емануела и нейната колежка Киара, която никой не знаеше, докато не цъфна на екран в "Ергенът". Е, Алек Младенов очевидно не показа никакъв интерес към Киара и дори я изгони позорно (припомнете си ситуацията), но за сметка на това друг мъж я харесал и то доста...

Става дума за Мартин Николов - Елвиса - да, същият този, който доста години беше официално гадже на Емануела. Двамата са разделени отдавна, но случаят, за който говорим, е станал по времето на връзката им.

А именно - Мартин упорито започнал да сваля Киара, която лично разказа днес за ситуацията. "Мартин ми се натискаше зловещо, но аз не му обърнах внимание, защото знаех, че още има нещо с Емануела. Някои хора обаче й подшушнали, че между нас има нещо и тя побесня. Дори ми изпрати съобщение, имах чувството, че иска да ме убие. И, да си кажа честно, малко ме достраша какво ще става", смее се Киара.

После обаче станало ясно, че тя няма взимане-даване с Елвиса и една нощ, съвсем неочаквано, Емануела дошла в дискотеката, в която Киара пеела. Последната първо изгубила ума и дума, но после разбрала, че Емануела идва да й се извини и да си "стиснат ръцете". Така и до момента двете са в прекрасни отношения.

Източник: Crimesbg.com