Престолонаследнкът  Уилям и съпругата му Кейт пуснаха поздравителната си коледната  картичка. Но вместо да зарадват поданиците както всяка година, сега бяха осмени заради лошия кадър.

Тази година кралското семейство с появи на черно-бяла снимка. Те изненадаха с прекалената си сдържаност. На фотото, което е дело на Катрин, тя позира с трите си деца и престолонаследника. Принцеса Шарлот се намира в средата, седнала удобно на стол. А около нея са се наредили всички останали.

Кейт Мидълтън стана за смях с нескопосан фотошоп (Принцесата на Уелс изтипоса  сина си Луи без пръст –Фото-факт)

Принца и принцесата на Уелс, както и наследницте им са облечени със светли ризи. Но това.което най-много изненада почитателите на кралското семейство бе, че те забелязаха следи от некадърен фотошоп.

Кейт Мидълтън стана за смях с нескопосан фотошоп (Принцесата на Уелс изтипоса  сина си Луи без пръст –Фото-факт) - Снимка 2

Ако се вгледаме внимателно в кадъра ще забележим, че от едната ръка на принц Луи му липсва средния пръст. А експертите по фотошоп добавят, че на престолонаследника Уилям не му се вижда единия крак.Който би трябвало да се забележи под стола, който е дървен. Точно по същия начин липсва и крака на Кейт.

Известни блогъри се произнесоха, че портрета на кралското семейство е лошо редактиран: „Това е хубава семейна снимка, но веднага щом я погледнах, забелязах ръката на Луис. Липсва му пръст“, „Погледнете ъгъла от страната на Уилям. Левият му крак трябва да се вижда в отвора на стола, къде го е сложил?“, „Кейт на един крак ли стои ,къде е другият?, смеят се те.

Източник от двореца иронично коментира тези твърдения. „Не е фотошопирано. Изглежда, че Луи току-що си сви пръста. Той със сигурност не е загубил пръста си - не се притеснявайте за това! Липсващият пръст на Луис е наред и всички крайници както на принца, така и на принцесата на Уелс също са на мястото си.“

Източник: Космо.ру