Кейт Мидълтън е бясна на своя съпруг Уилям, след като роди малката Шарлот

Очевидно за Кейт Мидълтън е много по-важно да си баща, отколкото принц. Красавицата сериозно упрекна мъжа си за решението му да напусне семейното огнище само 2 седмици след раждането на втората му рожба. Принц Уилям се стяга за пътуване в посока Швейцария, както писа "Блясък". Там трябвало да свърши някои неотложни ангажименти като представително лице на Великобритания. Жена му Катрин обаче не смятала, че сега е моментът да се работи.

[caption id="attachment_340849" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън скочи на принц Уилям Кейт Мидълтън скочи на принц Уилям[/caption]

"Как може да ме оставиш сама, тъкмо родих?! Нали затова сме семейство, писна ми от твоите ангажименти. Не издържам вече на този живот." - беснеела Кейт Мидълтън пред мъжа си.

Според слуховете, в основата стояла Камила Паркър, която ненавижда отдавна Катрин. Тя успяла да накара мъжът си принц Чарлз да не ходи в Швейцария, а да прати сина си. Камила твърдяла, че иска да бъде повече време със съпруга си, но се говори, че нарочно е искала да всее раздор между Кейт и Уилям.

Kliuki.bg припомня, че след раждането на бебето Шарлот Елизабет Даяна в кралския двор изобщо не е спокойно. Родилката Кейт Мидълтън е на нож с почти всички, тъй като не понася заповеди, а доста от хората в Двореца се стремят да налагат волята си.

Първо кралица Елизабет Втора вбеси съпругата на внука си по отношение на името на детето, но двете все пак постигнаха консенсус. Камила Паркър обаче продължава да мрази Кейт и дори се говори, че е проклела Шарлот с черна магия. Завистта на принц Хари към брат му пък започва все повече да личи.

Принц Уилям е определян от доста англичани като слабохарактерен, тъй като оставя Кейт Мидълтън да взима доста решения сама, за разлика от други кралски семейства. Именно свободомислието на Уилям обаче е това, което привлякло най-вече Катрин, твърдят в Англия.