Кейт Мидълтън показа на кралица Елизабет Втора, че притежава огромно сърце

[caption id="attachment_341909" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън трогна до сълзи Елизабет Втора Кейт Мидълтън трогна до сълзи Елизабет Втора[/caption]

Когато се случи нещо лошо, човек разбира кой държи на него и кой - не. Когато вчера BBC излезе с лъжлива информация, че кралица Елизабет Втора се намира в критично състояние и скоро може да се спомине, Кейт Мидълтън показа, че е голям човек. Херцогинята се оказала една от първите, които веднага потърсили бабата на принц Уилям. Катрин се обадила притеснена на кралицата и когато научила, че е добре, си отдъхнала с облекчение, узна Kliuki.bg.

Елизабет Втора много сериозно се трогнала от жеста на Кейт Мидълтън, тъй като двете от месеци са в лоши отношения и не е очаквала именно херцогиня Катрин да бъде сред тези, които ще се притеснят за здравословното й състояние.

"Когато чух тази информация, направо ми прималя. Радвам се, че си добре, повече няма да вярвам на медиите." - казала Кейт Мидълтън на кралицата.

Съпругата на Уилям се счита за бунтар срещу общоприетите норми в кралския двор, но това не й пречи да има много голямо сърце. Катрин отдавна се слави с благородните си постъпки и отдавна е доказа, че във вените й има благородна кръв не само заради гените й.

От своя страна Камила Паркър пък за пореден път не се позаинтересувала от своята мащеха. Във Великобритания се говори, че жената на принц Чарлз отдавна чакала Елизабет Втора да се спомине, за да може да стане първа дама. Това, че от години не се случва нищо лошо с кралицата, доста изнервяло Камила.

Една от причините Кейт Мидълтън да не се разбира с доведената си свекърва е именно противоречията им относно престола. Катрин смятала, че времето на принц Чарлз е изтекло и той трябва да не приеме короната след смъртта на майка си, за да може принц Уилям да оглави държавата. Камила Паркър, естествено, била на противоположното мнение.