Кейт Мидълтън показа на Камила Паркър, че за нея истинската свекърва винаги ще бъде принцеса Даяна!

Години наред отношенията между Кейт Мидълтън и Камила Паркър търпяха множество конфликти, но сега те ескалираха в скандал. Съпругата на Уилям не се е сдържала и е хвърлила в лицето на Камила истината. Кейт сразила свекърва си, заявявайки й директно, че никога няма да притежава класата на принцеса Даяна и че опитите да заеме мястото й са напълно безуспешни.

"Не се опитвай да бъдеш като нея, не го можеш. Даяна носеше сърце на огромен човек, а ти мислиш само за себе си и парите. Тя помагаше на околните и никога не й мина през ума да наруши брачната клетва." - казала Кейт Мидълтън на Камила в един от скандалите им.

[caption id="attachment_336494" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън съжалява, че Даяна не е свекървата й, а Камила Паркър Кейт Мидълтън съжалява, че Даяна не е свекървата й, а Камила Паркър[/caption]

Всъщност онова, заради което съпругата на принц Уилям се възмущавала толкова много, е фактът, че Паркър дълги години беше любовница на принц Чарлз, докато той още беше женен. Това за Кейт Мидълтън било просто недопустимо и тя се чудила що за човек трябва да направи това.

"За мен изневярата е нещо ужасно, граничи с престъпление. Ако не си щастлив с даден човек, е по-добре да му кажеш и да се разделите, вместо да го залъгваш." - мнението на Кейт Мидълтън.

Kliuki.bg припомня, че принцеса Даяна напусна Чарлз - свекъра на Катрин, заради извънбрачната му любовна връзка с Камила Паркър. Даяна обаче никога не е била харесвана от фамилията на Елизабет Втора. Главната причина е свободомислието й, което й донесе много почитатели сред простолюдието. Смъртта си Даяна намери преди почти 18 години, когато стана жертва на катастрофа в Париж, Франция.

Въпреки че тогава Кейт Мидълтън е била още малко момиченце, тя имала смътни спомени от принцеса Даяна, а това, което Уилям й е разказвал за майка си, я е накарало да я обикне още повече. Двете непрестанно са сравнявани от британската преса и засега тя установява, че си приличат твърде много. Дано обаче Кейт не се окаже със съдбата на Даяна.