Само може да гадаем какъв е размерът на гардероба на Кейт Мидълтън, имайки предвид, колко често вади „от архивите“ рокли отреди години, на които дава нов живот, обличайки ги за различни кралски ангажименти.

Доказателство е тази рокля на Alexander McQueen, която херцогинята на Кеймбридж за първи път носи преди цели 10 години. С нея бе на събитие, свързано с британските филмови награди БАФТА в Лос Анджелис през 2011, а снощи с това нежно творение в лилаво тя бе и за еко наградите Earthshot Prize Awards в Лондон. Роклята е създадена специално за Кейт Мидълтън преди цяло десетилетие, като цената й е била £4,290.

Очевидно нищо не се изхвърля от гардероба на Кейт и всичко се пази прилежно, чакайки подходящия момент, за да бъде отново облечено. Ето няколко фотографии на херцогинята, облечена в нежна лила. 

[caption id="attachment_472552" align="alignnone" width="300"]Кейт Мидълтън елегантна и с рокля от преди десет години Кейт Мидълтън[/caption]

Кейт Мидълтън елегантна и с рокля от преди десет години - Снимка 2 Кейт Мидълтън елегантна и с рокля от преди десет години - Снимка 3

А и друго можем да отбележим, на Кейт Мидълтън, всичко й стои добре и за нея времето е спряло, десет години минават, а тя изглежда все така перфектна във визията си, бихме добавили и ние от изданието.

Цитирано по сп. Ева