Семейството на Васил Драганов, познат ни от „Столичани в повече“ и „Комиците“, вече е само история. Той е самотен родител, който стои вкъщи и злобее срещу жената, която го направи за смях.

Наскоро излезе фалшива новина, че Андреа Андреева е родила вече, но се оказа, че все още е бременна. Тя се намира в деветия месец.

Бъдещият татко е на около 50 г. и държи квартално заведение за скара. Той досега не е имал деца и е много щастлив, че най-после най-голямата радост в живота ще му се случи и на него.

Кебапчията е категоричен, че няма да даде на Васил да се меси в семейството им. Дори стига по-далеч и се зарича, че ще се разправи с него физически, ако припари до семейството му.

Истината обаче е, че няма как актьорът да изчезне от живота на Андреа и кебапчията трябва да се примири със ситуацията. Журналистката има две деца от Васко и той винаги ще присъства в живота й под една или друга форма.

Драганов изигра добре ситуацията. Представи се като жертвата, на която са й изневерили. В същото време обаче тази жертва не даде и стотинка на Андреа след развода, като използва за това децата им. За да получи споделено попечителство, тя се отказа да се бори за семейното жилище. А как е успял Васил да получи преди нея децата, остава загадка, тъй като е прието винаги те да остават при майката.

Източник: Crimesbg.com