Евала, бате! И тази не остана по-назад... Валерия Георгиева - уж стилната и възпитана годеница на Евгени Генчев, която все за Япония приказва, се набута, ама яко, в чалгията. Не знаем къде останаха класата, финеса, класиката и прочие, за които тя имаше претенции, но очите очевидно не ни лъжат.

Валето се навря в новия клип на Илиян Тупалката, който носи заглавието "Черна рокля". На тези снимки Вал е в бяло, но кой ти гледа - въпросът е що чини там, при все, че така нареченият й годеник е класически музикант, свирещ на пиано.

Кáжи честно?!? Валерия се намърда в чалгията, чекне се в новия клип на Илиян Тупалката! (вижте какви ги върши)

Според някои, това е наказанието на кучкарката към Генчо, който я оставил в дупката, в която се намира, без да й подаде ръка, камо ли пет лева за приюта. Знаем, че наскоро Георгиева сподели, че е принудена да затвори приюта си за животни, защото просто пари няма.

Кáжи честно?!? Валерия се намърда в чалгията, чекне се в новия клип на Илиян Тупалката! (вижте какви ги върши) - Снимка 2

"Имаме нужда от доста средства, а ги нямаме. Направих всичко, за да събера тази сума, но тя е 50 000 лева и ми е непосилно. Плаче ми се, тежко ми е, че нямам друг изход, но засега приютът затваря", каза Валерия.

Мнозина останаха разочаровани от пианиста тогава, който, въпреки богатството на семейството си, не пожела да финансира приюта на годеницата си. А уж тя е голямата му любов, за която иска да се жени...