Месеци минаха от поредната венчавка на Благой Георгиев, този път с велинградското девойче Полина Спасова. Последната е на възраст доста под 30 години, но е започнала да изглежда къде 35... Не знаем кои са причините за това, но последните снимки, които Благой качи преди часове, шокираха мрежата.

Джизъса пусна фотосите в Инстаграма си, а визуалната промяна у него и жена му е видима от хеликоптер. Благо е значително отслабнал, в сравнение с порядъчно угоения си вид по времето със Златка Райкова. Днес той е строен, явно подложен на жесток режим, с боядисана коса и чистак нова форма на брадата. Дали това се дължи на младостта на съпругата му, с която иска да е в тон, не знаем, но трансформацията е факт.

Кажи честно?! НОВИТЕ СНИМКИ на Благой Георгиев и Полина шокираха мрежата!

Ако погледнем към Полина Спасова обаче, то тя е започнала да изглежда все по-зряла, да не кажем възрастна. Едната от причините за това е крайно изкуственото й лице - провинциалистката очевидно не излиза от клиниките за разкрасяване, но ефектът май отдавна е преминал във видим дефект.

Кажи честно?! НОВИТЕ СНИМКИ на Благой Георгиев и Полина шокираха мрежата! - Снимка 2

Има обаче и друго, което прави впечатление на потребителите. И то е, че въпреки еднаквия стайлинг и явни опити да се покажат колко са хепи, нито Благой Георгиев, нито жена му излъчват истинско щастие. Какво е обяснението за това, можем само да гадаем. Засега...