Елена-Антоанета или просто Елена, както я наричат зрителите, направи нещо неочаквано и много истинско към Евгени Генчев. За разлика от останалите момичета, които играят роли в предаването и се опитват да бъдат това, което не са, Елена разкри себе си.

Това стана снощи, когато тя през сълзи призна чувствата си на Евгени и на практика му се обясни в любов. Проблемът стана от това, че няколко дни Елена не бе носила колието, което Генчев й подари, а той забеляза това и се обиди.

Тя му обясни, че е влюбена в бижуто, но не иска да парадира с него и да дразни останалите, защото подаръкът й е скъп и много личен. Евгени обаче май не хвана вяра и това наложи тя да му се обяснява като ученичка, със сълзи в очите.

Вместо да я накара да се чувства добре обаче, както направи на няколко пъти с Пам Велидис, Генчев я унижи допълнително като я остави последна на Церемонията на розата. Да, Елена получи роза, а си тръгна Меган, но грубото отношение на Евгени към умната мома не остана незабелязано и от нея, и от зрителите.

"Искам да ме желаеш и като жена, не само като интелект", каза Елена на ергенът, който явно няма такива чувства към нея. Поне това показва до момента с държанието си.