Катрин Тасева получи предложение - изненада дни преди Коледа и днес сподели емоциите си пред екип на Нова ТВ. Медалистката ни Катрин Тасева се сгоди, нейният годеник й предложи в центъра на град Пловдив. Идеята му беше много интересна и различна от повечето романтични предложения. 

Насред площада група Дядо Коледовци застанаха и изписаха надпис - Ще се омъжиш ли за мен; под бурните аплодисменти на минувачите Катрин прие. Признава, че никак не е очаквала това да се случи в онзи момент. Споделя, че е била голяма изненадата й. Казва за годеника си, че е добър и много мил човек. Определя се като късметлийка.

Катрин Тасева е сред най-добрите ни спортистки, една от гордостите на Илияна Раева, с половинката си Станислав Сивков разказа, че на Игнажден има рожден ден и затова е решил така нестандартно да предложи брак. За изненадата подбрал група приятели, които се облекли в костюми на Дядо Коледа и така успели да помогнат на Станислав. Той има сладкарници в ПЛовдив и точно в една от тях се среща с Катрин, а поводът нейн рожден ден, за който тя търсела торта. И така сладък се оказва животът им досега, желаем им много любов, макар те още да не бързат с приготовленията за сватбата. 

Катрин Тасева разказва за приказния си Коледен годеж