Силви от „Ергенът“ наистина може да е вещица

Юристката има доста странен поглед, а около нея момичетата се чувстват некомфортно и застрашени. Честите главоболия и припадъци на участничките също никак не са случайни.

Силви не се разделя с хармониката си, като често я използва.Тя почти постоянно свири с нея в имението, но не защото обича музиката, а с пъклена цел.

Оказва се, че ако правилно се използва, тя може да разбърка биотоковете на останалите, което рекушира върху здравето. И фактите са налице, виждат и зрителите.

Дори от екрана усещаме как тръпки полазват тялото ни, когато тя ни погледне с онзи, особения си поглед. И е обяснима подобна реакция, която още по-осезаемо са усетили момите в любовното шоу „Ергенът“.

Силви Русева наистина е вещица, сочи безспорно доказателство.

„Преди години тя е учила окултизъм в школа в Судан. В тази връзка знае как да си играе с енергийните полета на околните.

Ангелските й карти също имат своя дългогодишна история, подарени й са от висш езотерик и също носят много силна енергия“, разкрива нейна близка позната.

Заради тези зловещи способности, които притежава Силви, не една и две от момите в предаването се боят от нея. И с право, защото голяма част от участничките се отпаднали от шоуто заради негативната „намеса“ на Силви, разкриват познавачи в окултното.

Източник: Интриги.бг, Crimesbg.com