Тя никога не е изглеждала толкова щастлива, когато беше с Асен Блатечки. Може би, защото мачото на нашето кино е уникален чаровник, но да не ти е в къщата... просто не го бива за партньор. Явно сега нещата при Диляна Попова са коренно различни и това личи по очите й, когато е до Лъчезар Захариев.

Двамата отидоха за първи път заедно на светско събитие и разбира се, приковаха погледите. Това бе представянето на книгата "Истории от ръчния багаж" на журналиста Георги Милков, което събра много видни гости. Сред двойките бяха Мария Игнатова и Нойзи, които вече стават смешни с демонстрациите си на страст, но не това е темата сега...

Като ученици: Диляна Попова и новият й се натискат публично! (никога не е правила това с Асен - СНИМКИ)

Диляна Попова и ресторантьорът Лъчезар Захариев се държаха на моменти буквално като ученици - не се отделяха един от друг, а в миговете, когато наоколо нямаше хора, се натискаха и се целуваха страстно. Връзката им е от няколко месеца, така че химията явно още ги тресе.

Това обаче потвърждава веднъж завинаги едно, а именно, че между манекенката и Асен Блатечки всичко е окончателно приключило. Връщане няма, както правеха двамата преди и то на няколко пъти.

"Когато един мъж те остави бременна, за да се върне при жена си, още тогава трябва да ти светне лампичката. Но Диляна явно го обичаше и му даде няколко безсмислени шанса. Е, дано сега да е открила своя човек", коментират близки до Попова.