Светлана Гущерова отдавна вече е не само омъжена жена и майка на четири деца, но и заклета домошарка и домакиня. Тя прекарвала времето си у дома в грижи за челядта и съпруга Християн Гущеров, а в свободното си време гледала сериали. Любим й бил "Алея на славата", от когото не изпускала епизод...

Да, това сподели наскоро самата тя, но сподели и друго, което скри шапката на потребителите в нета. В буквален смисъл!

Светлето, която е уж много узряла, явно не е узряла дотам, че да се усеща какво да говори пред хората. Тя сподели с радост истината за миналото си и годините, в които се е снимала чистак г*ла за "Плейбой" и други списания. И отсече, че... видите ли, родителите й били адски горди с нея по онова време.

"Да, те ме насърчаваха, а като излезе списанието с г*лите ми снимки, баща ми беше толкова горд, че тръгна да го разнася из целия град и да ме показва на всички", чурулика Светлана и изобщо не се досеща за простотията си.

Думите на Гущерица разбуниха духовете и мнозина си дадоха ясна сметка защо тя толкова се е резилила през живота си. "Че каква да е Светлана, щом родителите й са горди от това щерка им да си показва карантиите пред света?! Че и се радвали, моля ти се... Леш, бате! Това ако е моята дъщеря, ще я смачкам, на каквито и да е години", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com