Слави Трифонов е категоричен, че за нищо на света не би сменил диетата си!

Шоуменът Слави Трифонов се похвали с наистина чудодейна диета, която по думите му, не би сменил за нищо на света. Лицето на "Шоуто на Слави" толкова се е запалил по нея, че хората му започнаха да го подкачат, че надминава дори Лили Иванова по мания за фигура и здраве. Истината обаче е, че с тази диета Слави Трифонов се чувствал като прероден.

След като се сдоби с някои от болежките си, Слави Трифонов си направил тест, по който му определили диета според кръвната група. Оттам нататък той почти не се докосвал до месо, да не говорим за колбаси и прочие вредни храни, разказват хората от "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_322554" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов е в страхотна форма и разкри тайната си формула[/caption]

"Слави Трифонов изуми всички. Изведнъж стана супер стриктен и то не само към себе си, но и към околните. Постоянно ни натяква да живеем и да се храним полезно и правилно. Неговото меню включва само сурови зеленчуци и плодове, сурови ядки, суши, много риба и огромно количество сокове, тъй като Слави е твърд привърженик на джусинга или т.нар. соколечение. Месо си позволява не повече от веднъж на месец и то само ако е телешко или от полезен дивеч и знае как точно е приготвено", разкриват диетата на Слави Трифонов колегите му.

Самият Слави Трифонов не спирал да повтаря пред всички, че откакто е започнал да се храни по този начин, много от болежките му буквално се изпарили и станал нов човек. На прага на 50-те си години, Слави Трифонов бил доста по-пъргав и енергичен и от младата Цветелина Грахич, на която Дългия месеци наред натяквал да се стегне и да отслабне, а накрая дори сам съставил диета.

"Не е за вярване, но Слави Трифонов наистина написа диета на Цветелина Грахич, която като всеки нормален човек си има склонност към хапване и пийване. След конското на Слави обаче, се принуди да започне диетата - е, поне докато му е пред очите в студиото, после тя си знае", смеят се хората от "Шоуто на Слави".