Преслава отдавна спря да залага на външните си прелести и дори намали значително гръдната си обиколка. А и това е нормално - певицата продължава да е в топа на чалга дивите и не й трябва скандална реклама. Нещо, от което явно доста се нуждае не друг, а родната й сестра.

Ивелина Колева все по-често показва надареностите си в нета, а потребители вече я занасят, че като не може да блесне с друго, остава да напери моцарели... 42-годишната народна певица вече на няколко пъти се показва полуг@ла в нета, като основно акцентира на горния си етаж.

Като цяло тя не е така стройна като Преслава и си има някоя и друга паласка, по-едра талия и бедра, но явно знае, че пред гледката на женски балкони, мъжете често не забелязват останалото.

"Е, стига де! Преди време не беше такава, сега какво те прихвана?! Или си викаш - давай да наваксам, че като мина 50-така, едва ли ще съм като Дженифър Лопес и няма кой да ми смигне... Ама не се прави така бе, Ивелинче. Те ти идва отвътре да бъдеш знойна като Камелия, така че продължи кротко да си пееш", насметоха я потребители в нета.

А дали Колева ще "захапе" от приказките им, или не, ще видим от следващите й пикчъри.