Нанси Карабойчева показа на Добромир Димитров какъв огромен щастливец е! Мис България демонстрира невероятно тяло по време на лятната си почивка!

За Нанси Карабойчева лятото е в разгара си. Хубавицата взе всички изпити от последната сесия на УНСС и в момента заслужено се отдава на почивка. Тя е с любимия си Добромир Димитров и още няколко приятели по българското черноморие. Младежката група няма определена дестинация, а обикаля курортите с яхта, което прави купонът още по-див, научи Kliuki.bg.

Нанси Карабойчева определено прилича на една от онези морски сирени, за които се носят легенди. Тя е руса, слаба, стройна, със сини очи и перфектно откъм форми тяло. Големият щастливец от всичко това е само един и това е волейболистът Добчо. Неговата душа се изпълва само при един поглед на Нанси, но така е с всеки мъж, защото Мис България 2013 прилича на неземна красавица.

[caption id="attachment_320292" align="aligncenter" width="200"]Добчо е на върха на щастието просто Добчо е на върха на щастието просто[/caption] [caption id="attachment_320293" align="aligncenter" width="199"]Уау... Какво тяло от Нанси Карабойчева Уау... Какво тяло от Нанси Карабойчева[/caption]

Съвсем скоро Нанси Карабойчева ще трябва да даде короната за "Мис България" на друга хубавица, но със сигурност момичето от село Юнаците остава в историята като една от най-красивите дами, носили някога тази титла.

[caption id="attachment_320294" align="aligncenter" width="300"]Като морска сирена изплува от морето, за да прикове мъжкия поглед Като морска сирена изплува от морето, за да прикове мъжкия поглед[/caption]

Любовта на Добчо е истинска, тъй като той и Нанси бяха двойка далеч преди тя да стане номер 1 в България. Догодина се очаква да има и сватба, макар двамата да са доста млади още за тази грандиозна стъпка.

[caption id="attachment_320295" align="aligncenter" width="300"]Ето така Нанси Карабойчева се забавлява с приятелите си Ето така Нанси Карабойчева се забавлява с приятелите си[/caption]

Наскоро красивата Нанси Карабойчева започна да се изявява и в телевизионния ефир, където в предаването "Усещане за жена" има своя рубрика. Нейният чар обаче си остава в конкурсите за красота, защото именно така изпълва душите на всички мъже.