Мнозина смятат Кристина Патрашкова за възрастна жена, но тя реално е на 61 години. Да, далеч е от първата младост, но, както се казва, още е в силата си. Може би точно това се опитва да покаже сега на морето, като снимките, които публикува, са меко казано смели.

Патрашкова е дългогодишен журналист и позната на повечето зрители като панелист при Гала. В "На кафе" тя често ходи с ексцентрични тоалети, но само като цвят. Иначе винаги гледа да е стилна, подходящо облечена и да вдъхва респект - не само с облекло, но и с изказ.

Като морска сирена: Кристина Патрашкова разголи прелести на морето! (вижте я по бюстие и по бански - СНИМКИ)

Затова и потребителите не можаха да се сдържат, а някои дори й изпяха онази стара песничка: "За мен ти си морска сирена..." като я видяха по... форми. Кристина Патрашкова смело показа бюст, барната в бяло и съвсем оскъдно бюстиенце. Върху него е с лятна рокля, но тя е толкова разкопчана и разтворена, че на практика балконите й са отвън.

Като морска сирена: Кристина Патрашкова разголи прелести на морето! (вижте я по бюстие и по бански - СНИМКИ) - Снимка 2

Друга снимка пък показва Патрашкова по бански на самия плаж като този път се е щракнала в доста близък план, за да не може да се види добре цялата й фигура.

"Патрашче, къртиш! Евала, бате!", коментират зевзеци в нета, а панелистката си гледа кефа, обикаляйки Несебър, Созопол и други китни местенца по родното ни моренце.