Всички и навсякъде казват, че няма по-хубаво от това да бъдеш себе си, да си различен и разпознаваем по свой собствен начин. За това обаче трябва да имаш индивидуалност. А явно точно това е успяла да убие Мара Отварачката в дъщеря си.

Каква индивидуалност, какви ти пет кинта - тийнейджърката Марая и преди шокираше мрежата с безумните си фотоси като поведение и стил, но сега удари тавана. Тя се е превърнала, или поне се стреми усилено, в клонинг на Мария.

Да, няма лошо да искаш да приличаш на родителите си, но е добре ако копираш правилното нещо, а не поведението, стойките и чалъмите на кух лейка, както прави Марая.

На последния кадър с Мария, щерка й е седнала досущ като нея, сложила си е ръцете по същия начин в скута, часовникът също - на дясната ръка. Най-култова обаче е физиономията и нацупената, издадена напред джука. Е, няма такъв цирк, честно!

Тук разликата е само в калибъра на устните - на Марая все още е естествената й уста, докато Мария... там работата отдавна е "мамма миа, ма перке". Потребителите в нета обаче са категорични, че чалгарката е сбъркала много здраво някъде във възпитанието на чадото си.

Източник: Crimesbg.com