Катето Евро не издържа и избухна в плач, придружен от грандиозен истеричен скандал!

Нечуван и невиждан до момента скандал ще се разиграе в Къщата на Биг Брадър Ол Старс тази вечер, когато зрителите ще видят Катето Евро да избухва така, както не го е правила никога досега. Актрисата не може да сдържи плача си от обида и срам, но впоследствие сълзите пресъхват, за да дадат път на почти истеричен гняв и ярост, с които ще се нахвърли върху Петя Буюклиева.

Причината - певицата изливата цялата си жлъч и злоба върху Катето Евро и без да се интересува за това, че скоро тя ще стане баба, разкрива неподозирани истини и мръсотии от живота й на всеослушание.

[caption id="attachment_330967" align="alignright" width="300"]Катето Евро Катето Евро и Петя Буюклиева ще се хванат за косите в най-нечувания скандал в шоуто[/caption]

След като хубаво нареди Васил Найденов, Камелия Тодорова, Йорданка Христова и дори великите Емил Димитров и Лили Иванова, Петя Буюклиева не се спира пред нищо и прави на пух и прах Катето Евро пред очите на съквартиранти и зрители. Тя подробно разказва какви ги е вършила Катето Евро като по-млада и дори преди няколко години, когато не е очаквала да става баба и се е раздавала по купони и гуляи като за последно.

Петя Буюклиева напада Катето Евро и под предтекста, че самата тя е вярна съпруга, която никога не е изневерявала на мъжа си, избухва срещу актрисата, обвинявайки я, че многократно е слагала рога на покойния си съпруг и едва ли не е преминала през цяла София, а и провинцията.

Постъпката на Петя Буюклиева е нечувана, но тя оправдава себе си и стореното с язвителните нападки от страна на съквартирантите към нея и това, че видя с очите си записа, който Биг Брадър й показа по време на мисията с числата. В него Петя Буюклиева лично видя и чу коментарите на съквартирантите, изречени зад гърба й и може би за първи път осъзна, че тя е най-голямата персона нон грата в Къщата за всички тях.

Причините на Петя Буюклиева обаче няма да бъдат разбрани нито от Катето Евро, нито от Калина Паскалева, нито от Емо Каменов, нито дори от Тодор Славков, според които певицата този път наистина прекрачва всички граници. А това, което ще й се стовари на главата от Катето Евро, просто не може да се опише с думи, то трябва да се изгледа.