Чудото на чудесата - синчето на мама ще се жени! Да, разбира се, че говорим за Сашо Кадиев, познат като Мамин Сашко, а новината съобщи лично и публично Катето Евро. Тя обяви, че сватбата ще е догодина, през август месец.

"Да, за първи път в живота си ще женя сина си. Ама, какво да се прави - Ивелина му стъпи на врата и няма мърдане, така че момчето на мама ще се жени. Не мога да си представя още Сашето в тази роля, но това е сигурно, защото аз самата не харесвам сватби.

Много ми е смешно и ми е дори нелепо като слушам какви ги дрънкат служителките в гражданското... Аз навремето се омъжих за мъжа ми заради апартамента, който трябваше да си купим, а и бяха други времена. Не вярвам в брака аз, вярвам в любовта между хората", казва Катето Евро, която не може да скрие и леката искрица ревност към отрочето си.

В крайна сметка стана ясно и защо Кадиев никога не е направил такъв жест - предложение за брак, към бившата си жена Таня Тончева, въпреки че тя роди първото и за момента единствено дете. Явно Сашето е слушал Катето Евро, а самата Таня е била твърде кротка и търпелива като не е смеела да натиска мъжа си за сватба.

Е, Чоева използва красотата и младостта си, за да прави точно обратното и очевидно успява.

Източник: Crimesbg.com