Сашо Кадиев вече е сгоден мъж, след като на Бъдни вечер предложи брак на Ивелина Чоева, както писахме вече. Онова, което е странно обаче, е, че за първи път актьорът не отбеляза светлия християнски празник с майка си.

Катето Евро не е била в компанията на сина си и любимата му, тъй като двамата са посрещнали Коледа в дома на родителите на Ива. Така актрисата е останала сама на Бъдни вечер.

Евро по принцип била против връзката на Сашко с Ивелина, шушукат познатите й. Причината е, че тя обожаваше майката на внучката си. Актрисата беше много близка с Таня Тончева, която дори през годините е определяла като по-стойностен човек от собствения й син.

Звездата от „Оркестър без име“ много трудно приела, че синът й заряза Таня. Затова, без да иска, се настроила срещу новата му изгора, а това, че на празника той избрал да бъде с нейното семейство, я довършило.

Очевидно родителите на Ивелина не харесват особено Катето Евро и затова не я поканили на Бъдни вечер. Били само четиримата, което е голям удар по актрисата.

На всичкото отгоре Катето изпусна един от най-важните мигове в живота на сина си. Това е първият му годеж. Макар да прекара с Таня повече от 10 години, така и не й направи предложение, докато с Ива му трябваха само 2 години.