Болката и мъката никога няма да си отидат от Катерина Евро...

Когато загубиш любим човек, на всеки празник си спомняш с умиление за него. Ето защо Катерина Евро в момента страда неописуемо, вместо да се готви за големия празник довечера, научи Kliuki.bg. Катето отново се е върнала към спомените си, огромна част от които е Георги Кадиев. Съпругът й почина преди повече от 2 години, но актрисата завинаги ще го носи в сърцето си.

[caption id="attachment_332028" align="alignright" width="300" class=" "]Катерина Евро още не може да прежали съпруга си Катерина Евро още не може да прежали съпруга си[/caption]

"Винаги ми е тежко около Коледа, защото с Жоро имахме традиция да се събираме с абсолютно цялата фамилия. Това беше любимият му празник. Когато Рождество Христово наближи, всеки път се сещам за него. Излишно е да казвам, че никога не ще го забравя. Много се разчувствам по празници." - споделя през сълзи Катерина Евро.

[caption id="attachment_332027" align="alignleft" width="300" class=" "]Цялото семейство - всички някога толкова щастливи... Цялото семейство - всички някога толкова щастливи...[/caption]

Георги Кадиев почина след жестока борба с рак на белите дробове. Цялото семейство го изживя доста трудно. Катето беше с този мъж 30 години и само него е обичала истински.

"Най-много ме боли, че няма да види своето внуче. Мечтаехме си как един ден Сашко ще ни дари с детенце, на което да се радваме. Догодина аз ще го видя, но мъжът ми ще трябва да го гледа отгоре. Надявам се да го закриля." - казва още Катето Евро.

Най-коментираното нещо за актрисата по време на "Биг Брадър Ол Старс" беше нейната промяна. Дълги години тя е купонясвала бурно и Героги Кадиев я е подкрепял. След смъртта му обаче Катерина Евро някак спря с дивите купони. Това обществеността го разбра чак сега, но истината е, че още преди 2 години започна промяната у Катето. Поне така твърдят най-близките й приятели.

Идващата година се очаква да върне щастието в душата на Катерина Евро, защото тя ще може да се радва на своето внуче. Мъката й по Георги обаче едва ли ще си отиде, просто ще се научи да живее с нея.