Мария Илиева този път случи на златна свекърва!

Свекървата Таня Междуречка позлати бебето, което роди Мария Илиева на нейния син - Александър Междуречки. [caption id="attachment_466896" align="aligncenter" width="281"]Мария Илиева Мария Илиева случи на свекърва[/caption] Жената е приготвила златна паричка, завързана с червен конец, която ще даде на внучката си София, каквато е българската традиция при раждане на дълго чакано момиченце.

В момента певицата и дъщеричката й са си вече вкъщи, а за тях се грижат таткото, свекървата и майката на Мария - Ваня. Всички те се разбирали перфектно, а подаръци са приготвили и сестрите на таткото Александър - Надежда и Александра.

Брат им е изтърсакът на семейството, както го наричат, тъй като е роден, когато баща им - Петър Междуречки, е на 51 години. "Културно, красиво момче, идва с някакви много скъпи коли - електрическо БМВ и мерцедес, май се занимава с компютри", твърдят любопитни съседки на младежа. Според тях той бил много щастлив с певицата и искал да й предложи брак, но не преди бебето им малко да поотрасне. Александър е учил икономика, а в момента се занимава с бизнес и движи няколко фирми. Той е на 36 години и е с осем години по-малък от Мария Илиева. Щастливият татко се разбира прекрасно с първото дете на певицата - тригодишния Александър, който е от връзката й с бившия футболист и настоящ бизнесмен Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели още преди да се беше появил синът им. Той бързо я замени с много по-младата Владислава, с която се също се радват на дете. Двамата с Мария с днешна дата са в перфектни отношения и Георги също се грижи за сина си. Стожерът на многобройната фамилия е политикът Петър Междуречки. Той е бивш кмет на София и дълги години дипломат в Германия. За съжаление, преди три години той си отиде от този свят, а жена му Таня и днес не може да го забрави. В момента тя е ту при едната си дъщеря, ту при другата, а сега, с появата на внучката, със сигурност ще се включи в гледането на бебето. Най-щастлив от появата на новороденото е баткото Александър, който вече бил дежурен до легълцето на бебето, гушкал го и не можел да му се нарадва.