Има една приказка, че и прав като свещ да вървиш, пак ще се намери кой какво да каже за теб - разбира се, не за да те похвали. В това са се убедили отдавна всички наши тъй наречени звезди, направи го и Михаела Маринова. При това тя, която винаги е стояла далеч от скандала и гледа да не се навира между медийните шамари.

Късат от гаври Михаела Маринова, била плоска като дъска! (виж още + СНИМКИ)

Ето обаче, че и нея я гепиха за бъзици, при това здраво. Направиха го потребители в мрежата, защото Мишето все пак поства свои фотоси там. Както знаем, тя корекции няма, поне засега - нито ботокс, нито хиалурон в джуките, нито силикон в пазвата.

Но точно пазвата й е обект на засилено внимание напоследък, а зевзеци я дават за пример що е то да си плоска като дъска. "Прела баба, прела две къдели... Ама я?! Що къделите на Мишето ги няма?! Оставила ли ги е някъде?! Носи си ги, молим те", майтапят се потребители.

Особено внимание беше отделено на снимка по бански на Маринова, на която действително почти няма нещо издуто в областта на топа. "Те дори мазните чичаци имат по-големи боцки от нейните. Да вземе да си сложи силикон, че няма да си хване мъж иначе. Никой не обича да гали дърво в кревата", насосват хейтъри.

Маринова обаче има и верни фенове, които моментално се впускат в защита и съветват злобарите да гледат себе си, защото не можели да й стъпят и на кутрето.