Покрай нечуваното зверство с остриганото и нарязано момиче в Стара Загора Дебора, се появиха спекулации, че в зората на своята кариера Глория е преживяла същото.

Злите езици говорят, че босът на ВИС2 Георги Илиев е обръснал главата на примата на поп-фолка. Двамата са имали бурна връзка и Глория е била подлагана на какви ли не унижения.

В момента тя се ядосва, че името й се замесва в подобни скандали. Проговори по темата и ще търси правата си в съдебната зала. Закани се, че ще сезира адвокатите си за клевета. Отрича, че някога е преживявала подобно нещо. Певицата се възмущава как може да се трупа рейтинг по този начин.

Картите паднаха: Глория проговори била ли е остригана от Георги Илиев

Дори обмисля да замине да живее зад граница, за да избегне подобни неволности. Като цяло тя е разочарована от случващото се в България, най-вече от злобата и агресията на обществото, наглостта и кражбите на тези, които имат власт.

Нейното семейство е материално осигурено, но изпълнителката е сигурна,  че средата влияе на бита. Смята, че зад граница  би се чувствала много по-добре. Тя смята да се премести някъде близо, на 4 часа разстояние. В никакъв случай обаче не иска да се отказва от музиката и от любовта на феновете си. Според близки до нея звездата смята да живее в съседна Гърция

Източник: blitz.bg